Рубрики

Архів

У «Кищенцях» офіційно відкрили доїльну залу «карусель»

12 червня в ТОВ «Кищенці», що в селі Добра Черкаської області, відбулося офіційне відкриття доїльної зали типу «карусель» на 80 місць.

Це друга така велика «карусель» в Україні, а в усій Європі аналогічних не більше десятка. Однак це був не єдиний привід, щоб відвідати одну з найкращих молочнотоварних ферм, котра є членом Асоціації виробників молока (АВМ). В рамках заходу також відбулося відкриття навчального центру з підготовки спеціалістів МТФ Dairy Center Kischenzi та презентація лабораторії якості кормів.

Офіційну частину заходу відкрила заступник профільного міністра з питань європейської інтеграції Ольга Трофімцева: «Приємно бути свідком таких проектів, що покликані припинити негативну тенденцію зменшення поголів’я і виробництва молока в країні і ставлять за мету виробництво більшої кількості високоякісної яловичини та молочних продуктів із сировини екстрагатунку, нарощення попиту на них як на внутрішньому ринку, так і в якнайбільшій кількості країн світу. Те, що робить Асоціація виробників молока, і такі підприємства, як ТОВ „Кищенці“, — важливі кроки, які мають робити всі представники українського бізнесу».

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 3 (46), червень 2018

 Ctrl
Вигідний комфорт
02.07.2018
Ctrl 
Буряковий жом: як не розгубити поживність
02.07.2018

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»