Рубрики

Архів

Кормозаготівля: нові технічні рішення і досвід

20–23 травня відбувся бізнес-тур українських аграріїв до Польщі та Білорусі, який організувала компанія «KUHN-Україна». Наша делегація взяла участь у масштабному дні поля й відвідала молочнотоварні ферми, збагатившись цінною інформацією, дізнавшись про найсвіжіші ноу-хау в кормозаготівлі, критично порівнявши власний досвід ведення молочної справи з зарубіжним.

Першим пунктом маршруту було місто Влоцлавек у Польщі, де група з України провела два дні. Програма була насиченою і включала участь у теоретичних обговореннях технології заготівлі, приготування та роздачі кормів, а також демонстрацію сільськогосподарської техніки KUHN. Справжньою кульмінацією без перебільшення можна назвати виставку-демонстрацію техніки на дні поля, яка вразила глядачів масштабністю, високим рівнем організації та технічним виконанням.

Компанія KUHN представила 33 одиниці сільгосптехніки у всій красі, зокрема дискові косарки GMD 24 та GMD 280 FF, передньонавісну дискову косарку GMD 802F-FF, дискову косарку-плющилку з вальцевим кондиціонером FC 313R, ворушилку GF 502, причіпну ворушилку GF 10802 T GII, одношнековий вертикальний кормозмішувач Euromix I 870, тюковий прес-підбирач LSB 1290 D тощо.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 3 (28), червень 2015

 Ctrl
Молоко з кормів—2015: згодувати стільки ж — отримати більше
21.07.2015
Ctrl 
Економіка виробництва молока знов на порядку денному
21.07.2015

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»