Рубрики

Архів

За крок до найтехнологічнішої молочної ферми України

17 липня в ПСП «Україна» (ГК «Ерідон»), що в селі Почуйки Попільнянського р-ну Житомирської обл., відбулось офіційне відкриття першої черги молочного комплексу з автоматизованим доїнням. Його проектна потужність — 1000 дійних корів.

Першу чергу молочнотоварної ферми на 500 дійних корів компанія збудувала усього за рік. Роботи не припинялись навіть узимку. До проектування й спорудження підійшли професіонально: від розташування приміщень відносно сторін світу, виконання необхідних норм і стандартів утримання тварин й виробництва молока — до вибору найякісніших будівельних матеріалів. Загальна площа нового комплексу 11 га.

Основні компанії — постачальники устаткування: DeLaval — станції добровільного доїння й усе супутнє обладнання, а також автоматизовані програми; Zimmermann — стійлове обладнання; Buschhoff — обладнання для виготовлення комбікорму.

Перша черга проекту включає комбікормовий цех, машинно-тракторний парк, ємності для зберігання зерна, сіносховища, силосні ями, лагуни для гною, телятник, родильне відділення і корівник на 500 корів.

Під час планування корівника для дійного стада і вибору обладнання керувались, у першу чергу, особливостями системи утримання корів з використанням роботизованого доїння. Створено всі умови для того, щоб тварини почувались максимально комфортно.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 4 (29), серпень 2015

 Ctrl
Французький день молока в Україні
18.09.2015
Ctrl 
Ідеальний дояр
18.09.2015

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»