Рубрики

Архів

Французький день молока в Україні

21 липня ц. р. в Україні вперше пройшов Французький день молока. Захід відбувся у СТОВ «Ломовате» (Черкаська область), що є виробничою базою компанії «Євраліс Семенс Україна». Організаторами події виступили Асоціація виробників молока та компанія «Дикун» за підтримки посольства Франції в Україні.

Франція має репутацію країни, яка виробляє якісне молоко та молочні продукти і є світовим лідером у споживанні сиру та масла. Лише сирів французи виробляють більше 1200 видів, тому можна з упевненістю сказати, що вони знають толк у молочній справі. Свій багатий досвід господарювання вони активно впроваджують в Україні. Переконатися в цьому та перейняти знання і вміння французьких аграріїв приїхало більше 400 вітчизняних виробників молока.

Легкий сніданок з кави і круасанів, а також дегустація молочних продуктів від провідних французьких компаній Danone та Lactalis стали хорошим початком продуктивного й насиченого дня.

Офіційну частину заходу відкрив генеральний директор ТОВ «Євраліс Семенс Україна» Жан-Батіст Мас. Незважаючи на те, що компанія спеціалізується на виробництві насіння, вона активно займається і молоком: «Нинішнє поголів’я є частиною історії ферми та села Сагунівка, а більшість працівників — це його жителі. Закриття ферми не відповідає правилам нашого підприємства: ні з моральної, ні з соціальної точок зору».

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 4 (29), серпень 2015.

 Ctrl
Чи буде соняшниковий шріт дешевшим?
18.09.2015
Ctrl 
За крок до найтехнологічнішої молочної ферми України
18.09.2015

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»