Рубрики

Архів

ІІІ Голландський день молока в Україні

17 вересня ц. р. на базі ТОВ «Кищенці» (c. Добра, Черкаська обл.) відбувся ІІІ Голландський день молока. Організаторами події виступили Асоціація виробників молока, Посольство Королівства Нідерландів в Україні та компанія «Дикун». Більше трьохсот учасників: власники та спеціалісти молочних ферм, представники вітчизняних та голландських компаній, — відвідали захід, аби обмінятися найкращим досвідом та разом знайти ефективні шляхи вирішення проблем, що нині так гостро стоять у молочному секторі не лише України, а й усього світу.

Третій рік поспіль ця подія не втрачає своєї актуальності, а її тематика стає цікавішою й різноманітнішою. Варто відзначити, що й кількість зацікавлених у співпраці голландських компаній також збільшилася з 14 до 25 порівняно з першим Голландським днем молока.

Захід відкрив радник із питань сільського господарства Посольства Нідерландів в Україні Еверт Ян Краєнбрінк. Незважаючи на складну ситуацію у світовій молочній галузі, він вважає, що український ринок може бути конкурентним. Однак для цього слід підвищувати якість сировини та тісно співпрацювати всім учасникам молочного ланцюга. Однією з ініціатив посольства стало створення молочного центру в Україні, над чим нині активно працюють та ведуть перемовини з українськими колегами.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 30, жовтень 2015

 Ctrl
Молочний забіг з перешкодами
11.11.2015
Ctrl 
Чи буде соняшниковий шріт дешевшим?
18.09.2015

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»