Рубрики

Архів

Східноєвропейський молочний конгрес 2016

З 2 по 4 березня ц.р. в Києві відбувся Східноєвропейський молочний конгрес. Головна подія року в галузі молочного скотарства зібрала у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» менеджерів та спеціалістів провідних молочнотоварних підприємств, представників влади, комерційних компаній, молокопереробних підприємств, галузевих об’єднань, міжнародних організацій, фінансових установ та посольств. Участь у форумі взяли як вітчизняні, так і зарубіжні делегати, зокрема зі США, Франції, Великобританії, Німеччини, Нідерландів, Італії, Фінляндії, Естонії, Польщі, Грузії, Сербії та Казахстану. Організаторами заходу виступили Асоціація виробників молока (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та агроконсалтингова компанія «Дикун» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства, Європейського банку реконструкції та розвитку і Продовольчої та сільськогосподарської продовольчої організації (ООН).

Дев’ятий рік поспіль конгрес бере на себе роль платформи, де відбувається обмін інформацією та баченням, генеруються нові ідеї розвитку вітчизняного молочного сектора і не тільки. Цьогорічний відзначається кількома особливостями: по-перше, проходив під назвою східноєвропейського, що є свідченням розширення географії учасників і проблематики; по-друге, орієнтований на розширення ринків збуту українських молочних продуктів, підвищення якості сировини та ефективності ведення молочного бізнесу.

Тематика конгресу охоплювала найважливіші для галузі питання і впродовж двох днів була представлена в кількох секціях: «Аналітика молочного бізнесу», «Управління та технології», «Ветеринарія», «Альтернативна перспектива: молочне козівництво та вівчарство», «Виклики, стратегії та інновації в молокопереробному бізнесі», що дало змогу учасникам обрати та прослухати найцікавіші для них доповіді. Нинішній конгрес дав старт проектові під назвою Східноєвропейська молочна ініціатива.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 2 (33), квітень 2016

 Ctrl
День французької молочної ферми
26.08.2016
Ctrl 
«Зайве» молоко і знак якості
22.02.2016

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»