Рубрики

Архів

Сім критеріїв оцінки якості силосу

За інформацією компанії БІОМІН

Сьогодні ринок кормових добавок дуже диверсифікований і характеризується високим рівнем конкуренції. Іноді недостатньо просто пропонувати хорошу продукцію. Сільгоспвиробник сподівається одержати і додаткову цінність від співробітництва у вигляді послуг, консультацій та іншого, при цьому сам продукт стає всього лиш одним з інструментів загальної програми вирішення дуже комплексних проблем, що мають місце на виробництві.

Кілька років тому компанія «БІОМІН» представила нову лінію продуктів — добавки для консервації силосу, котрі стали результатом великої дослідної роботи. Ми маємо в своєму арсеналі різноманітні штами бактерій, крім того, в нас є власні виробничі потужності для здійснення процесів ферментації. Високу ефективність наших силосних заквасок було підтверджено численними лабораторними й польовими дослідженнями, проведеними на багатьох виробництвах, у різних кліматичних умовах і з використанням різних кормових культур.

Щоб запропонувати всеохоплююче рішення, компанія «БІОМІН» розробила програму управління силосом. Вона складається з низки дуже простих технік для визначення якості силосу в польових умовах. Такі параметри якості силосу, як органолептичні характеристики, вміст сухої речовини, довжина часток, рівень рН, температура тощо, можуть стати для ваших спеціалістів надійним інструментом в оцінці силосу в польових умовах.

Нижче описано дуже прості методи оцінки якості силосу. Для її проведення експертам і фермерам потрібен мінімум обладнання.

Детальніше читайте в журналі «Молоко і ферма» № 3 (34), червень 2016.

 Ctrl
Кооперація — дитина нужди і мати добробуту
28.06.2016
Ctrl 
Менеджмент маститу корів
28.06.2016

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»