Рубрики

Архів

Нідерландський день молока на Черкащині

Молочна галузь є пріоритетною для економіки Нідерландів. Країна експортує 85% вироблених молочних продуктів і займає 20% світового ринку в цьому сегменті. Голландці добре знають, як ефективно виробляти якісне молоко, конкурентів не бояться і шостий рік залюбки діляться досвідом та інноваційними технологіями з українськими фермерами. Цьогоріч нідерландських експертів приймали 18 вересня у ТОВ «Кищенці», що на Черкащині.

Подію відкрили радник з питань сільського господарства Посольства Нідерландів Каролін Спаанс, начальник відділу розвитку галузей тваринництва Міністерства аграрної політики та продовольства України Олена Альшанова, віце-президент Асоціації виробників молока зі зв’язків із громадськістю Ганна Лавренюк та директор ТОВ «Кищенці» Кейс Хусінга.

Торік організатори змінили формат заходу й замість лекцій запровадили майстер-класи. У «Кищенцях» голландські фахівці провели п’ять практичних занять, під час яких разом з українськими виробниками обговорили важливі аспекти роботи сучасної молочнотоварної ферми.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 5 (48), жовтень 2018.

 Ctrl
Розвиток регіонального кластеру з експорту молочної продукції в Україні
12.11.2018
Ctrl 
Відновлювана з гною підстилка: що? як? навіщо?
12.11.2018

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»