Рубрики

Архів

Національний день ферми у ФГ «Велес Віта» (Вінницька обл.).

20.08.2020 16:20:29

Багато почуто і сказано, а ще більше побачено. У центрі уваги першого в цьогорічному сезоні Національного дня ферми — спілкування з найкращими фахівцями галузі та обмін досвідом, демонстрація техніки на полі з кормовими культурами, екскурсія нещодавно відбудованою фермою. І хоча карантинні обмеження поставили під сумнів проведення такого роду заходів, добрі традиції все ж удалося продовжити, і цього разу на мальовничих землях Мурованокуриловецького району Вінницької області.

4 серпня на базі ФГ «Велес Віта» відбувся перший у цьому сезоні Національний день ферми. Власники та керівники сільськогосподарських підприємств, спеціалісти, представники громадських спілок, комерційних компаній з’їхались із різних куточків України. Кількість учасників була обмеженою, бо захід відбувався з урахуванням протиепідемічних рекомендацій МОЗ на період карантину. Традиційно захід розпочався з офіційної частини. Першим до вітального слова було запрошено голову Мурованокуриловецької райдержадміністрації Ярослава Петренка, який зауважив, що «Велес Віта»—єдине сільськогосподарське підприємство в районі, яке виробляє тваринницьку продукцію.

Наступним з вітальним словом виступив Микола Ткачук, директор департаменту агропромислового розвитку Вінницької облдержадміністрації:
«Вінницька область тримає лідируючі позиції за кількістю поголів’я ВРХ,
у тому числі корів, з виробництва молока і молочної продукції. У першому
півріччі більше 11% загальнодержавного виробництва сільськогосподарської продукції належить Вінниччині».

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 4 (59), серпень 2020.

 Ctrl
Національні дні ферми сезону-2020
30.10.2020
Ctrl 
Як збільшити молочну продуктивність на початку та у пік лактації
20.08.2020

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»