Рубрики

Архів

У пошуках золотої середини

Про ТОВ «Агрофірма ім. Шевченка» Чернігівської області ми згадували в попередньому номері журналу. Це одне з найкращих молочних підприємств України, яке в серпні приймало гостей в рамках Національних днів ферми — 2021. Учасники заходу на власні очі побачили, як ефективно працювати й отримувати 32 кг молока екстраґатунку від корови на день. Хто не мав змоги відвідати захід, дізнайтеся про секрети успіху агрофірми зі статті.

Гори звертають з однодумцями

У нас все має бути на найвищому рівні — в цьому переконаний менеджер молочної ферми В’ячеслав Смаль. Задає високу планку власник господарства Андрій Іваненко. Його ідейність, ентузіазм і захоплення молочним скотарством згуртували колектив, який, без перебільшення, працює як годинник. Кожен відповідає за свою ділянку роботи, виконує чітко поставлені завдання, а зв’язувальною ланкою між власником і командою є директор із тваринництва Микола Крапивний.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» №5 (66), жовтень 2021.

 Ctrl
Успіху доб’ється той, хто працює
04.01.2022
Ctrl 
Молочна революція у Великих Кринках та Веселій Долині. Про досвід роботи ТОВ «Промінь–Лан» та ТОВ «Агрофірма “Соняшник”» (Полтавська обл.)
14.09.2021

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»