Рубрики

Архів

Контроль маститу на фермі

6 серпня в Умані відбувся навчальний семінар для ветеринарів молочнотоварних ферм. Захід організувала Асоціація виробників молока спільно з лабораторією контролю якості молока UmanLabs та Естонським університетом природничих наук.

У «Кищенцях» офіційно відкрили доїльну залу «карусель»

12 червня в ТОВ «Кищенці», що в селі Добра Черкаської області, відбулося офіційне відкриття доїльної зали типу «карусель» на 80 місць.

Спеціалізація: вирощування молодняка

Спеціалізоване вирощування майбутніх корів від телички до нетелі на окремій фермі має цілу низку переваг: дозволяє скоротити затрати праці, забезпечити кращі умови та ретельніше відстежувати дотримання технології.

Селекційна робота — це назавжди

На Національному дні ферми під час параду голштинських корів можна було побачити найкращих представниць молочного поголів’я ПАТ «Племзавод „Стєпной“». Директор компанії «Генетика і селекція» Володимир Фичак на прикладі конкретного господарства пояснює, для чого потрібно поліпшувати генетику в стаді і яких результатів завдяки цьому можна досягти.

Національний день ферми на Сумщині

16 серпня відбувся п’ятий Національний день ферми. Цього разу майданчиком для обміну інформацією, знаннями і практичним досвідом стало ТОВ «Вітчизна», що в Конотопському районі. Захід відвідало понад 200 учасників, які є представниками більше 100 аграрних підприємств з усієї України. Організаторами заходу виступили Асоціація виробників молока (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та компанія «Дикун».

Пийте, люди, молоко — буде на душі тепло

У теплій та дружній атмосфері минув щорічний День молока і сиру на столичному Співочому полі 25 вересня, організований Асоціацією виробників молока (АВМ) та соціальним проектом «Я люблю молоко».

Місце зустрічі змінити не можна

6 вересня в Україні вчетверте відбувся Голландський день молока, і вже втретє гостей приймає ТОВ «Кищенці», що на Черкащині. Більше десяти років його очолює голландець Кейс Хусінга, а одним з основних напрямків господарювання є молочне скотарство.

Дебют українських голштинів

Уперше в Україні виробники молока відвідали показ корів голштинської породи, який відбувся в рамках Дня французької молочної ферми. Захід ініційовано Українською голштинською асоціацією (УГА).

День французької молочної ферми

20 червня в селі Сагунівка на Черкащині, на базі СТОВ «Ломовате», вдруге відбувся День французької молочної ферми. Шість років тому підприємство стало частиною компанії «Євраліс Семенс Україна», яка, в свою чергу, входить до французької агропромислової групи Euralis.

Східноєвропейський молочний конгрес 2016

З 2 по 4 березня ц.р. в Києві відбувся Східноєвропейський молочний конгрес. Головна подія року в галузі молочного скотарства зібрала у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» менеджерів та спеціалістів провідних молочнотоварних підприємств, представників влади, комерційних компаній, молокопереробних підприємств, галузевих об’єднань, міжнародних організацій, фінансових установ та посольств. Участь у форумі взяли як вітчизняні, так і зарубіжні делегати, зокрема зі США, Франції, Великобританії, Німеччини, Нідерландів, Італії, Фінляндії, Естонії, Польщі, Грузії, Сербії та Казахстану. Організаторами заходу виступили Асоціація виробників молока (АВМ), Всеукраїнська аграрна рада (ВАР) та агроконсалтингова компанія «Дикун» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства, Європейського банку реконструкції та розвитку і Продовольчої та сільськогосподарської продовольчої організації (ООН).

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»