Рубрики

Архів

Ера трансформації молочного сектора України триває

Несподівано, бо через пандемію було перенесено традиційні дати проведення Міжнародного молочного конгресу, і водночас символічно, що вперше за свою історію захід розпочав роботу 1 червня — у Всесвітній день молока. Два дні інтенсивного спілкування, представники найбільших молочних підприємств, провідні компанії агропромислового сектора, очільники і службовці Мінагро і Держпродспоживслужби, депутати Верховної Ради, українські та закордонні експерти — Міжнародний молочний конгрес вже 14-й рік поспіль доводить своє звання НАЙБІЛЬШОГО професійного майданчика України.

У непростий карантинний 2021-й рік конгрес став особливо важливим для налагодження діалогу виробників молока із владою, обміну кращим досвідом та знайомства з інноваціями. Конгрес символічно розпочався 1 червня, у Всесвітній день молока та День захисту дітей, і став найбільшим зібранням аграріїв перед запуском ринку землі.

У перший день конгресу його учасники працювали трьома паралельни-
ми секціями: «Українська молочна галузь: виклики і стратегії», «Управління МТФ і технології виробництва молока» та Національна ветеринарна конференція.
Другий день було повністю присвячено темам управління молочнотоварними фермами та технологіям виробництва молока і він пройшов у форматі низки дискусійних раундів.

У рамках бізнес-секції відбувся дискусійний раунд «Ключові виклики і законодавчі потреби галузі» та два круглих столи: «Безпечність сирого молока: які вимоги до молочних ферм» (за підтримки швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», QFTP) та «Аграрна рулетка: чи виграє молочна ставка?».

Політичну панель відкрила Оксана Вароді , регіональний керівник консультаційних програм IFC в регіоні Європа та Центральна Азія. Вона
наголосила на механізмах створення ефективного ланцюжка постачань
у молочній галузі України. Детальніше у новому випуску журналу «Молоко і ферма» № 3 (64), червень 2021.
 Ctrl
Бактеріальне забруднення: як покращити якість сировини та виробничий процесна фермі
02.08.2021
Ctrl 
Субклінічний метрит у корів
06.05.2021

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»