Рубрики

Архів

Пийте, люди, молоко — буде на душі тепло

У теплій та дружній атмосфері минув щорічний День молока і сиру на столичному Співочому полі 25 вересня, організований Асоціацією виробників молока (АВМ) та соціальним проектом «Я люблю молоко».

Молоко та молочні продукти — обов’язкова складова здорового харчування і здорового способу життя. Отож, щоб сприяти його популяризації, у 2001 році ФАО (Продовольча та сільськогосподарська організація Об’єднаних Націй) запровадила святкування Всесвітнього дня молока. За десять останніх років до відзначення цього свята приєдналося 40 країн із різних куточків світу, а в 2013-му й Україна.

Програма події була насичена і не довелося сумувати нікому. Навіть попри прохолодну осінню погоду кияни та гості столиці провели незабутній вік-енд. Генеральний партнер свята ТМ «КОМО» та партнери ТМ «Добряна», Latter, «Лактель Локо Моко», «Данон», «Ферма», «Кагма», «Гармонія», «Органік Мілк» та «Молокія» створили алею-ярмарок. Там усі відвідувачі, від малого до старого, могли скуштувати продукцію від національних виробників і повернутись додому із повними пакунками смачних та корисних покупок.

На найменших гостей чекали різноманітні конкурси, ігри та атракціони. Кожен малюк міг відчути себе фермером і подоїти корову, хоч і не справжню. Перегони у величезних черевиках, змагання на точність метання (Angry Cows) зона малювання для майбутніх художників та аква-грим для тих, хто хотів мати вигляд справжнього супергероя чи феї, батути і фотозони, каруселі та міні-зоопарк із телятками — діти були у захваті від такого різноманіття і, здавалось, усе навколо пройнялось їхніми сонячними усмішками та дзвінким сміхом, адже свято створили саме для них.

Більше інформації читайте в журналі «Молоко і ферма» № 5 (36), жовтень 2016.

 Ctrl
Національний день ферми на Сумщині
02.11.2016
Ctrl 
Місце зустрічі змінити не можна
02.11.2016

Всі новини >>

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»