Рубрики

Архів

Національний день ферми

28 серпня в Україні вперше відзначили Національний день ферми. Відбувся він на базі МПК «Катеринославський» у Дніпропетровську. Учасниками стали близько трьохсот фахівців, чия робота так чи інакше пов’язана з молочною індустрією. Зокрема — керівники та спеціалісти сільськогосподарських підприємств, представники комерційних компаній, галузевих об’єднань. Організатори заходу — Асоціація виробників молока України (АВМ) та компанія «Дикун», співорганізатори — ТОВ «Лімагрейн Україна», ТОВ «БАСФ» і ТОВ «Джон Дір Україна». 

В Україну прийшло свято молока

Дмитро Симонов

Завдяки Асоціації виробників молока цього року Україна приєдналася до святкування Всесвітнього дня молока. Це відбулося на Співочому полі в Києві, де в перший день літа зібралося близько 30 тисяч киян та гостей столиці.

У пошуках «зірки», або Особливості національного полювання на ветеринарів

Галина Запєвалова, керівник кадрового агентства «Агроджоб», офіційного рекрутинг-партнера АВМ та АСУ

Рекрутинг, або добір персоналу, — це робота, спрямована на пошук таких працівників, які потрібні підприємству. Здавалося б, про що тут говорити, добір кадрів — зрозуміла річ. Утім, на практиці, як виявляється, роботодавці та їхні потенційні працівники наражаються на чимало «сюрпризів». Тож не все так просто. Про спеціалістів у аграрному секторі, кадрові агентства, пошук професіоналів та маневри між підводним камінням у морі рекрутингу ми й поговоримо в цій статті.

Майбутнє — в об’єднанні!

Юрій Кравчук, координатор консультаційного центру АВМ

Ось і промайнув ще один рік діяльності Асоціації виробників молока України. Рік стрімкого зростання, вирішення поставлених завдань та досягнення вагомих здобутків. Уже четвертий рік асоціація на добровільних засадах об’єднує прогресивних виробників молока з усієї країни, а її вплив, масштаб діяльності та значимість отриманих результатів доводить, що АВМ — це не якийсь клуб чи дрібний кооператив, а дієве громадське об’єднання.

Молоко — дітям!

Однією з найважливіших цьогорічних подій у житті АВМ стало рішення про щоденне безкоштовне забезпечення школярів молодших класів якісним молоком. Соціальна програма «Молоко — дітям!» стартувала 1-го жовтня. Про шлях молока до школярів і перспективи розвитку програми нашому журналові розповів президент Асоціації виробників молока України Андрій Дикун. 

Пошук

MilkUA.info
PigUA.info
Журнал «Прибуткове свинарство»